12.12.2013

Lakkaesittelyt, osa 6: liilat ja violetit

Moi!

Viimeinen osa lakkaesittelyjä tarjolla! Luojan kiitos, voisi joku sanoa :D Liilat ja violetit, ne minun heikot kohtani. Kuvia on, joten yritän jättää löpinät vähemmälle. Edes kerran elämässäni.


OPI- Vant To Bite My Neck?, Depend - 150, Kure Bazaar - Catwalk, China Glaze - Rendezvous With You, OPI - OPI Ink. Vant To Bite My Neck tuli hankittua, kun huomasin erittäin tumman, mutta silti selkeästi violetin cremen mentävän aukon kokoelmassani. On toiminut ihan näppärästi näissä tehtävissä. Depend 150 on ainoa kohdalleni osunut huonolaatuisempi Depend, on kuitenkin niin kaunis ja uniikki väri että jaksan sitä sietää. Kure Bazaar - muisk! Tämä on blogin olemassa olon aikana ollut kynsilläkin, mutta jostain syystä siitä ei ole kuvaa. Rendezvous on esiintynyt täällä ja OPI Ink. täällä.


OPI - Can't Let Go, China Glaze - Harmony, China Glaze - Virtual Violet, OPI - Dutch Ya Just Love OPI?, China Glaze - Joy. Harmony ja Joy - leimaamiseen. Virtual Violet - tosi kiva holo. En ala tässä taas selittämään sitä miten tykkään hillityistä holoista ja tämä on sellainen ja blaa. Can't let Go - ensimmäinen tekstuurini, jäänyt kuitenkin vähemmälle käytölle sisältämänsä isojen glitterhippujen vuoksi. Dutch - jäänyt vähemmälle käytölle sisältämänsä kultaisen shimmerin vuoksi, vaikka pohjasävy onkin tosi kaunis.


Essie - Using My Maiden Name, OPI- You're Such A BudaPest!, Depend - 299, Crabtree & Evelyn - Wisteria. Tuo Depend on ehkä upeimman värinen liila IKINÄ. Täytyy näyttää se kynsillä mitä pikimmiten teille. Dependin lakat on kyllä siitä ärsyttäviä, että niissä on aivan ihania, herkkuja, uniikkeja värejä eikä niitä sitten voi käyttää kuin ihan muutaman kerran. Eikä nämä nyt varsinaisesti ole mitään opeja, joita saisi kymmenen vuoden päästä myyntiajan päättymisestä ostettua ebaysta. (Haikeudella vieläkin muistelen sitä erästä vaaleaa turkoosia, jossa oli hopeista shimmeriä ja jonka käytin ehkä puolen vuoden aikana loppuun, koska sitä vain täytyi saada kynsille jatkuvasti. Niisk.) Vierellään edustavat Essien ja OPIn olen ostanut ihan vain siinä toivossa, josko ne sattuisivat olemaan dupeja tuolle Dependille. Eivät ole. Edes lähellä. Tyhmät.

Wisteria on paras heräteostokseni ikinä. Amerikkalan matkalla osuttiin sellaiseen outlet-kylään, josta nimen perusteella tunnistin noin kolme kauppaa (yksi niistä oli Marimekko). Tiesin C&E:llä olevan tosi herkkuja käsirasvoja, joten menin etsimään, josko niitä saisi jossain kivassa yhteispakkauksessa tuolta outletista. Kyllä sai, kuusi 30 millin tuubia 20 $. Olin niin niiden käsirasvojen lumoissa, etten edes huomannut kynsilakkaständiä. Ukko oli kuitenkin kultainen ja ystävällisesti huomautti siitä minulle :D Kolme lakkaa 12 $, totta ihmeessä niitä tuolla hinnalla ottaa kokeiluun vaikkei olisi swatcheja nähnytään. Tositoimissa tämä lakka näkyy tässä postauksessa, kuten varmasti huomaatte, on melkoisen kaunis tapaus.


 Essie - Under Where?, Essie - Warm & Toasty Turtleneck, OPI - Planks A Lot, OPI - Done Out In Deco. Under Wheriä voisi joku kutsua vaaleanpunaiseksi, mutta se ei ole, pysyn elämäni loppuun asti tässä kannassa. Toasty on hurmaavan kaunis, ja tuo minulle aina mieleen Islannin ja kaverini sieltä, jolla oli Toasty Toaster -niminen leivänpaahdin. Toasty Toasterilla on myös oma facebook-sivu. Planks A Lot on toisaalta vähän tylsä, mutta samalla myös ihan hurjan monikäyttöinen perusliila. Done Out In Deco oli ihan hurjan pitkään toivelistalla ennen kuin sain aikaiseksi hankittua sen. Ihanan kaunis aavistuksen utuinen liila.


OPI - Parlez-vous OPI?, OPI - I'm Feeling Sashy, Essie - Merino Cool, Depend - 058, Depend - 258. Kaksi vasemmalta ja yksi oikealta esiintyvät yhteiskuvassa täällä. Merino Cool lukeutuu myös sävynsä puolesta samaan iloiseen joukkoon, melkein olisi voinut tuossa lakkauksessa vaihtaa tämän Done Out In Decon tilalle. Joo, minä todella rakastan näitä sävyjä :D Depend 058 on ihana kuorruttaja, saa aikaan vaimean liilan sävyn ja upean hopeisen shimmerin. Oh. Käytössä on ollut, kuten kuvasta huomaa.


Essie - No More Film, Essie - Smoking Hot, OPI - Alcatraz... rocks. Eivät todellakaan esiinny nämä lakat edukseen tässä kuvassa. Välillä sitä katselee näitä ottamiaan kuvia ja miettii että mitä hittoa Armi :D Essiet ovat todellisuudessa paljon tummempia, No More Filmillä on kiva leimata. Alcatraz nyt vain on, superkiva tekstuuri. Kimallusta pääsee tarkemmin seuraamaan täällä.


OPI - Catherine The Grape, Deborah Lippmann - Good Girl Gone Bad, Kure Bazaar - Phenomenal. Catherine ja Deborah ovat parhaat kaverit, ja ovat esiintyneet yhdessä tässä lakkauksessa. Kure Bazaar on valitettavasti kynsillä paljon tummempi kuin pullossa, olisi niin kovin kaunis juuri tuon värisenä.

Lääh, puuh! Siinä ne nyt sitten olivat :) Jos vain suinkin muistan, voisin todellakin yrittää tehdä vuoden päästä jonkinlaisen jatko-osan, minkälaista muutosta on tapahtunut. Varsinkin kun nämä nyt eivät pysyneet aivan ajantasalla kuvaamisen ja postaamisen välilläkään.

Kokoelma on nyt siis nähty kokonaisuudessaan, mitäs piditte?


2 kommenttia:

  1. Todella ihanan värisiä lakkoja kaikki. Violetti on yksi lemppareistani kynsilakoissa.

    VastaaPoista