14.12.2013

Väkivallan uhri

Moi!

Tänään vuorossa erään meikkituotteen esittely, joka on kokenut äärimmäisen brutaalia ja tarpeetonta väkivaltaa. Kyseessä on aivan ehdottomasti yksi kaikkien aikojen suosikkejani, mutta pitkäaikainen käyttö on tehty sen verran hankalaksi (tai vaihtoehtoisesti niin äärimmäisen yksinkertaiseksi) että peräti kaksi insinööriä on kokenut ainoaksi vaihtoehdokseen väkivaltaan turvautumisen. Kyseessä on Inglotin AMC Lip pencil sävyssä 12, mattainen huulipuna kynämuodossa.


Minä tykkään tästä aivan valtavasti. Olen aina tykännyt käyttää huulituotteita mieluiten kynämuodossa, jotenkin niitä on vain helpompi levittää kynästä kuin puikosta. Mattakoostumus ja hennon persikkainen sävy tekevät lopputuloksesta ideaalin hillityn, tuoden kuitenkin huulille sitä kaivattua väriä. Ja tämä väri, ah, onko koskaan parempaa ollutkaan! Täydellinen lämminsävyiselle pisamaiselle punapäälle, kuten siis esimerkiksi itselleni. Koostumus on kuivahko, ei siis tahraa eikä karkaile, tosin näin talvella vähän ilkeämpi käyttää yksinään.


Mutta sitten. Käyttökertoja kertyi ja oli aika saada lisää punaa esiin kynän syövereistä. Huulikynän ollessa kyseessä, voisi kuvitella että tätä joko pyöritetään pohjasta lisää esiin tai teroitetaan. Pohja kun ei liikkunut mitenkään, lähdin terottimella tämän kimppuun. Hylsyn materiaali on kuitenkin niin kovaa, ettei ainakaan minun terottimeni siihen purrut. Kävi ainoastaan niin, että koko pää lähti irti, kas näin:


Hämmennyin niin pahasti, että taisin saada hetkellisen paralyysikohtauksen. Suusta saattoi mahdollisesti kuulua "oho". Ukko tuli viereen katsomaan ja alkoi luonteelleen ominaisesti heti päteä neuvoa että kulta pieni, tätä kuuluu pyörittää täältä pohjasta. Sitten kävi näin:


Ukon suusta saattoi mahdollisesti kuulua "hups". 


Tältä sen kynän kuuluu näyttää :D Kuva on täältä

Ja nyt meille tyhmille insinööreille saa kertoa, että miten tätä ihan oikeasti kuuluu käyttää? Onhan tämä meidän yhteisvoimin aikaansaama patenttiratkaisukin ihan kelpo, pohja kun on rikki niin sieltä voi työntää lisää tavaraa esille, eikä tuo kapeneva kynän pääkään ole tiellä. Voisi silti olla mahdollisen tulevaisuuden kannalta ihan pätevää tietää se oikea tapa, minun kun tekisi mieli ostaa näitä lisääkin...

2 kommenttia:

  1. Ei oo kokemusta tuon käytöstä, mut nätti on sävy :). Sulla on niin kauniin valkoiset hampaatkin, että voi senkin puolee surutta käyttää oranssiin taittavia huulimeikkejä. Pitää itsekin tutustua tuohon kynään tarkemmin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseä aina vähän epäilyttää erityisesti pinkkien sävyjen käyttäminen, että näyttääköhän mun hampaat nyt ihan tökeröiltä tän kanssa... Mutta ehkä sitä noin muutenkin on joskus vähän liian kriittinen itselleen :)

      Poista