3.12.2013

Lakkaesittelyt, osa 5: glitterit

Moi!

Taas vuorossa lakkaesittelyjä. Tämän kertainen esittely ei kyllä pituudellaan päätä huimaa - kaikki glitterlakkani mahtuvat kahteen kuvaan :D Ei, en todellakaan ole mikään glitterharakka. Ovathan monet glitterit tosi nätin näköisiä, mutta minä en oikein osaa olla sellaisten kanssa. Tyydyn ihan vain katselemaan kuvia muiden lakkauksista. Jos pientä blingiä pitää omiin kynsiin saada, käytän mielummin irtoglitteriä, niissä ei ole liian isoja hippusia.

Tein nyt sellaisen rajauksen näiden kanssa, että värillisellä pohjalla olevat glitterit olen esitellyt muidenkin vastaavien värien kanssa, ja nämä värittömällä pohjalla olevat sitten tässä yksinään. Ja niitä värillisiäkin glittereitä on huimat kolme :D


Essie - Set In Stones, OPI - I Juggle... men, OPI - Pirouette My Whistle, Deborah Lippmann - Stairway To Heaven. Näistä Deborah ei itse asiassa enää edes kuulu kokoelmaani, myin sen kuvan ottamisen jälkeen Emmille. Pirouette olisi tosi kiva, mutta minun versiossani kaikki nuo isommat huitulat ovat vajonneet pohjalle ja niitä on vähän ankeaa kalastella sieltä. Juggle ei varsinaisesti ole glitter, mutta astetta erityisempänä päällyslakkana saa nyt olla tässä joukossa. Luo tosi mahtavan shimmerisen efektin etenkin tummempien lakkojen päälle. Set In Stones ihan tuollainen perus. Olen miettinyt siitäkin luopumista.


China Glaze - Pizzazz, OPI - Polka.com, Essie - Stroke Of Brilliance. Pizzazz on kivan monivärinen, mutta nuo hippuset ovat ehkä jo vähän turhankin pieniä minulle :D Joo, on tarkkaa. Polka taas on aika lailla täydellinen, juuri sopivan kokoiset hippuset ja tosi kiva ja erikoinen väriyhdistelmä. Tällaisia saisi olla enemmänkin, mutta jostain syystä ne tehdään nykyään kaikki aina värilliseen pohjaan, ihan tyhmää. Minä ainakin haluaisin käyttää glittereitä nimen omaan päällyslakan tapaan. Brilliance on muuten tosi kiva, mutta vähän turhan monotoninen. Käy pienissä määrin vaikka siirtokuvien päälle, mutta koko kynnellä vähän tylsä.

Ja tadaa, siinä se sitten oli! Ei tämä nyt oikein mikään glitteiden riemuvoitto ollut, mutta toivottavasti kelpasi :) Löytyykö lukijoilta laajemmat glittervarastot?

Esittelyjä jäljellä enää yksi osa, liilat ja violetit, joka onkin sitten se kaikkein mittavin. Vähän kontrastia tähän esittelyyn verrattuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti