27.12.2013

Sininen skittlette

Heippa!

Luoja oli tällä kertaa kiva ja päästi meidät kotiin asti. Kotona piti tietysti heti ensimmäisenä vaihtaa kynsilakat, jotta pääsisin kuvailemaan jotain järkevää uuden valoteltan kanssa. Jokainen voi tietty itse miettiä, kuinka 'järkevää' on omien kynsiensä kuvaaminen, mutta eiköhän ainakin tämän blogin lukijakunta osaa sitä arvostaa :)

Minäkin päädyin nyt pitkin hampain tähän vallitsevaan skittlette-buumiin mukaan. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että nämä termistöt ovat vähän teennäisiä, perus aksenttilakkauksetkin kun ovat määritelmän (jonka on tässä tapauksessa yksi bloggari keksinyt) mukaisesti skittlettejä. Ja auta armias jos menetkin vahingossa koristelemaan jokaisen kynnen erilaiseksi ja kehtaat väittää niitä skittleteiksi. Pala roviolla, pakana! 

Minulla olisi siis sana jos toinenkin sanottavana kynsipiireissä pyörivistä termeistä, mutta niistä enemmän ehkä joskus toiste. Olen huomannut tämän olevan vähän arka aihe, enkä ehdoin tahdoin halua sytyttää mitään sotaa. Mennään sen sijaan katselemaan kivoja kuvia.


Tämän lakkauksen inspiraationa ei siis suinkaan toiminut haluni päästä mukaan skittlette-kerhoon, vaan tämä Kaisan tekemä hemppislakkaus. Etusormessa ja pikkurillissä holoa, keskisormessa ja nimettömässä saman värimaailman cremeä ja söpöjä kiekuroita. Aika ihanat näistä sitten tulikin, kyllä hyvää kannattaa apinoida :)


Olen selkeästi tässä syksyn aikana kehittynyt hurjasti leimaamisessa, ja etenkin kohdistamisessa. Nämä leimathan ovat justiinsa siinä missä pitääkin, hyvä minä! Ihan täydellisen ehjät nuo leimat eivät ole, mutta ei nyt mennä liian pikkutarkoiksi. Nämä ovat Konadin laatasta m36 ja Konadit ovat minusta aina nousseet vähän huonosti, ovat niin hirmuisen ohuita kuvioita.

Hetkisen mietin valkoisia leimoja myös tummansinisen päälle, mutta ajattelin kerrankin mennä vähemmän on enemmän -mentaliteetilla loppuun asti. Plus olisin satavarmasti onnistunut pilaaman koko lakkauksen jos olisin sitä lähtenyt yrittämään, kaksi onnistunutta leimaa on jo sen verran kova suoritus. (Kaksi onnistunutta, eli oikeassa kädessä leimat menivätkin sitten jonnekin ihan muualle kuin nätisti kynnen juureen :D)


Sorruin taas perisyntiini näitä kuvia ottaessa, en katsonut millaiset asetukset kamerassa oli jo valmiiksi vaan muistelin niiden olevan kynsikuvaukseen soveltuvat. Paitsi että kamera oli tietty mukana myös joulunvietossa ja viimeksi sillä on kuvattu pakettien avaamista, illalla, sisätiloissa, ilman salamaa. ISO oli siis vaatimaton 1250 :D Voitte varmasti kuvitella sitä noisen määrää näissä kuvissa. Onneksi Lightroomilla sen saa aika hyvin eliminoitua, ei tarvinnut ottaa uusia kuvia.

Uusi valotelttani toimii siis moitteettomasti, ainakin jos ISO-arvo on aivan tuhottoman suuri. Ainakin lamppujen värisävy on hyvä, asia jota etukäteen pelkäsin eniten. Tuo oli siis kokonaan valmis paketti, itse teltta ja neljä taustakangasta ja lamput ja jalustat. Mukavan suurikin se on, hyvin pystyy vielä mahduttamaan rekvisiittaakin mukaan telttaan. Koska mitäpä olisivat minun kuvani ilman mukana olevaa krääsää.


China Glaze Sea Spray, A England Tristam, leimat Essie No More Film. Niitit saatu Adeninasta. Lakkaesittelyjen yhteydessä muistelin Sea Sprayn olevan vähän tylsä, mutta vielä mitä! Ihana harmahtavan likainen vaaleansininen. En luovu. Tarvitsee selkästi vain oikeat kaverit rinnalleen.


Lopuksi vielä yksi salamakuva, koska Tristam. On se vaan melkoinen.

Lukijaraati! Skittletet - hot or not?

4 kommenttia:

  1. Oi miten onnistuneet! =)
    Tykkään sinisestä(kin) melkoisesti, nää miellyttää kovasti mun silmää. Itsellä myös leimaamiset siintää seuraavaksi silmissä, uuden vuoden kynnet...

    Ja kiitos ja kumarrus, kivaa jos sait inspiraatiota!

    VastaaPoista
  2. tosi kauniit kynnet :)

    VastaaPoista