12.1.2014

Kasarimeikit

Moi!

Tuli tuossa vapaapäivän kunniaksi leikittyä taas meikkileikkejä. Tarkoitus oli tehdä jotain supervärikästä ja vähän jotain sellaista en-uskalla-astua-ulos-tämän-näköisenä -tyylistä :D Minulla oli olevinaan todella hyväkin suuunnitelma hurjasta väri-ilottelusta, paha vain että kesken kaiken sain puhelun ja unohdin sen aikana ihan kaiken :D Pitää olla se tietty flow-tila että saa sateenkaarisilmiä aikaiseksi, nyt se meni puhelun aikana. Pistin sen jälkeen ainoastaan vähän mustaa ulkonurkkaan ja siihen se sitten jäikin. Siitäkin huolimatta, mielestäni tästä tuli aika kiva.

Tämä oli aivan hurjan värikäs, oikea kasari-iloittelu, varsinkin tuon pinkin osalta. Valitettavasti en saanut sitä kovin hyvin vangittua kameraan, tuo kolmas kuva vastaa ehkä väreiltään kaikkein tarkimmin todellisuutta.

Toteutukseen on käytetty kahta Inglotin mattanappia, vaalea persikka sisänurkassa ja tumma violetti luomivaossa. Numeroita en valitettavasti saa vieläkään esiin... Muuten olen käyttänyt kahta eri Coastal Scentsin palettia, original ja metal mania. Keskellä luomea on kimaltavaa oranssia, ulkonurkassa ja osittain matan violetin päällä kimaltelevaa violettia ja häivytykseen ärtsypinkkiä. Alaluomella on uloimpana ärtsypinkkiä, keskellä mattaa violettia ja sisänurkassa kimaltavaa oranssia. 

Rajausvärinä on kuolemaa tekevä Inglotin geeliliner sävyssä 90, mattainen ruskea. Ripsirajassa, aivan ulkonurkassa on vielä aavistus mustaa luomiväriä, koska kokonaisuus ei näyttänyt minusta tarpeeksi tummalta.

Tykkäsin itse tästä meikistä todella hurjasti, vähän väliä piti käydä ihastelemassa itseään peilistä :D

Mitäs lukijat tykkäävät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti