9.1.2014

Köynnösleimat

Istu ja pala!

Sain jopa aikaiseksi lakattua kynnet! Kyllä, juuri nyt se tuntuu aivan uskomattoman suurelta suoritukselta :D Tästä ei voi olla suunta kuin ylöpäin.
Kynsille pääsi tällä kertaa OPI - Boris & Natasha sekä OPI - I'm Feeling Sashy. Boris & Natasha on aivan uskomattoman herkku tumma luumu. Ei se nyt juuri näiden leimojen alta näy, mutta kannattaa uskoa minua kun sanon niin. Sashy on esiintynyt blogissa ennenkin, enkä sano tähän väliin siitä muuta kuin oh! 

Leimauslakkoina on käytetty China Glazen Romantique-kokoelman lakkoja Emotion ja Joy. Joy oli vähän liiankin saman sävyinen Sashyn kanssa, ei paras mahdollinen leimauslakka sen päälle. Leimat sai juuri ja juuri näissä kuvissa näkymään. Luonnossa niissä näkyy vain jotain pientä piperrystä. Emotion sen sijaan oli aivan loistava Boris & Natashan päällä. Emmin vähän sen oston kanssa, että tulenko muka joskus käyttäneeksi vaaleanpunaista leimauslakkaa, mutta näköjään ihmeiden aika ei ole ohi. 

Onnistuin myös kaatamaan kyseisen Emotionin, ensimmäinen kerta sitten yläasteen (työpöydässäni on siitä vieläkin jäljet). Vaaleanpunaista tehostelakkaa löytyy nyt sitten sohvapöydältä ja housujen lahkeesta. Onneksi tuo sohvapöytä kaipaisi muutenkin hiontaa ja uutta lakkapintaa. Ehkä ensi elämässä sitten :D


Päällyslakan mukana sain yhden glitterhippusenkin :)Leimauskuvio on DRK-A laatasta, ja istu ja pala toistamiseen, sain kaikki leimat kulkemaan täsmälleen samaan suuntaan! Mie-le-tön-tä! Hehkun tätä onnea varmaan seuraavan kuukauden. Tai ainakin siihen asti, että leimailen taas uudestaan ja totean tämän johtuneen vain silkasta moukan tuurista. Pieniä suttuja ja kolojahan näissä vieläkin on, mutta rehellisyyden nimissä, en usko pääseväni niistä koskaan eroon :D Iloitsen siis edes näistä pienistä onnistumisista ja kutsun näitä leimoja minun standardeillani mitattuna täydellisesti onnistuneiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti