21.1.2014

Teemaviikko: elukoita - U-235 Pandat

Heippa!

Joku saattaa vielä muistaa, kuinka syksyllä kerroin kokoelmani häpeäpilkuista. Toinen heistä oli ei-niin-vihreä Gargantuan Green Grape, jota muhittelin toivoen sen salaperäisesti muuttuvan kauniin omenanvihreäksi. Tulin kuitenkin lopulta järkiini ja päätin myydä sen pois ja metsästää itselleni satavarmasti vihreän version samasta lakasta. Vanha versio meni Emmille (jolla on myös se oikean värinen Gargantuan ja vielä mattaversiokin, sopii kuulemma hyvin joukon jatkoksi) ja kuin kohtalon oikusta heti seuraavana päivänä facebookin kynsikirpalle tuli myyntiin Gargantuan, josta näki jo kilometrin päähän että on VIHREÄ. Se oli kuulkaa kohtalo se.

Olen sen jälkeen nähnyt kirpalla enemmänkin näitä Gargantuaneja, jotka ovat myös selkeästi sinisempiä kuin vihreitä. Onkohan näitä tehty kahta eri versiota? Toisaalta vertasin ennen myyntiä sitä vanhaa Gargantuanin pulloa tikkuun, ja pullo oli huomattavasti sinisempi kuin tikku. Ehkä tämä vain on superherkkä värimuutoksille. Tätä uutta versiota aion säilöä jossain kammiossa, koska en todellakaan halua tämän ikinä vaihtavan väriään yhtään mihinkään. Aivan mielettömän upea vihreä. Ihan kuin pullotettu kevät. Täyttä shaissea koostumukseltaan, mutta näin mahtavalle sävylle sen antaa enemmän kuin mielellään anteeksi.

Valitettavasti en saanut väriä aivan prikulleen piirtymään oikein kuvissa. Yleensä en siitä niin välitä, kun en todellakaan pidä mitään swatch-blogia, mutta tämä on niin upea että olisin kovasti halunnut. Yritys oli kova, mutta tulokset huonoja. Tämä on siis todellisuudessa tosi kirkas vihreä, melkein neon. Peukalokuva on lähimpänä totuutta, mutta ei sekään aivan tarpeeksi kirkas.

Eläinviikon teeman mukaisesti kynsille päätyi pandasiirtokuvia. Eivät pettäneet nämäkään, koska kuka oikeasti odotti, että pandojen valkoiset osat oikeasti olisivat valkoisia eivätkä läpikuultavia. Niinpä. Valkoinen väri taitaa olla hurjan kallista, koska kaikki siirtokuvat, joiden olettaisi olevan valkoisia, eivät koskaan sitä ole. Niinpä näistäkin pandoista tuli nyt tällaisia lievästi säteilymyrkytyksestä kärsivän näköisiä. Ovat kiinalaiset taas testailleet ydinkärkiään.*

Muuten kyllä oikein kivoja ja söpöjä siirtokuvia. Puolikas arkki näitä jäi vielä jäljelle, pitää ehkä seuraavalla kerralla ryhtyä taiteelliseksi ja pikkutarkaksi ja maalata valkoiset osat itse. Ukko sanoi että nämä on tarkoitettu laitettavaksi valkoiselle pohjalle, mutta kuinka tyhmältä se sitten näyttäisi. Mustia läikkiä leijumassa. (Rehellisesti, onko ne nytkään mitään muuta? :D)

(*Tähän väliin Ukko halusi tehdä tiettäväksi, että säteilymyrkytys ei  aiheuta vihreyttä. Tiedän hani, mutta valitettavasti siirtokuvakaupassa ei myyty palovammoista ja paiseista kärsiviä pandoja. Enkä tiedä miltä näyttää kilpirauhassyövästä kärsivä panda, joten en pystynyt näitä itse korjaamaan siihen suuntaan.)

I love you Gargantuan Green Grape.

I hate you transparent water decals.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti