13.1.2014

Synttärii!!

Moi!

Minulla ei nyt itselläni ole syntymäpäiviä, mutta Kaisalla oli joulukuussa, ja sen kunniaksi hän piti synttäriteemaisen kynsikilpailun. Kynsikisat ovat minusta hurjan jänniä, joten piti itsekin osallistua. En halunnut tehdä mitään Captain Obvious -kynsiä, kakkuja ja ilmapalloja ja sitä rataa. Olin siis pitkään hyvin hukassa inspiraation kanssa, kunnes jostain keksin idean tehdä viisivuotissynttäreilleen valmistautuvalle pikkutytölle kynnet. Kehitin ihan tarinankin tähän mukaan:

Viisi vuotta on hyvin merkittävä ikä, saa ensimmäistä kertaa käyttää kaikkia yhden käden sormia ikänsä näyttämiseen! Viisivuotissynttärit ovat siis tietysti hyvin tärkeät, ja niitä on suunniteltu monta kuukautta. Vieraille tarjotaan jätskiä. Koti koristellaan kimaltelevin tähdin ja punaisin sydämin. Synttärityttö itse pukeutuu vaaleanpunaiseen ja hempeään keltaiseen. Mekossa on jopa vähän pinkkiä kimalletta. Hiukset solmitaan rusettien avulla juhlakampaukseen.
 
Onhan ne aika... ällösöpöt, mutta just sellaiset kuin pitikin! En tunne yhtään viisivuotiasta tyttöä, mutta varmaan ainakin jotkut heistä olisivat superinnoissaan tällaisista kynsistä, uskallan kuvitella. Ainakin Armi 5v. pukeutui vaaleanpunaiseen barbimekkoon kerhokuvaa varten :D

Satuin kuvausrekvisiittaa korulaatikosta etsiessäni huomaamaan, että meikkipöydälläni asustava nallukka sopii kuin nakutettu tämän kehittelemäni viisivuotiaan tytön profiiliin. Aikamoinen sattuma! Olen maalannut tuon nallukan ihan itse, Bulgarian matkalla vuonna nakki ja kivi. Paikka oli silloin täynnä pieniä kojuja, joissa myytiin valkoisia kipsipatsaita. Lisämaksusta ne sai maalata paikan päällä, ja se oli pikku-Armista ehkä siisteintä ikinä. Maalausjälki ei yllättäin ole kovin ammattimaista, mutta tykkään tuosta nallukasta silti hirmuisesti. Asuu siis meikkipöydälläni ja muistuttaa joka päivä, että on ihan ok näyttää nätiltä tavallisenakin päivänä :)Vaaleanpunainen on OPI - Sparrow Me The Drama ja keltainen China Glaze - Lemon Fizz. Rusettileimat ovat Konadin laatasta m3, leimalakkana Dependin 005. Glitter ja siirtokuvat ovat Mimaxista, sydänniitit olen saanut Adeninasta.

Loppukaneettina, eivät ollenkaan minun tyyliseni kynnet, silti tykkäsin näistä ihan possuna :) Entä lukijat, kolahtaako hieman tyttömäisempi tyyli? Jos kolahtaa oikein superkovasti, näitä saa myös käydä äänestämässä Kaisan blogissa keskiviikkoon asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti