6.1.2014

Liukuvärjätyt huulet

Moi!

Tänään vuorossa ei-niin-perinteisiä pusuhuulia. Omistan käyttöön nähden aivan liian paljon huultenrajauskyniä, ja vieläpä hyvin samankaltaisia sävyjä. Asiaa voisi verrata vaikka niihin murrettuihin, mutaisen liiloihin kynsilakkoihin, joista en vain saa tarpeekseni. Ihan niin saman sävyisiä nämä huulikynäni eivät sentään ole, mutta niin yhteen sopivia kuitenkin, että päätin tehdä niillä liukuvärjäyksen.



Asiaa tässä makrokuvista tutkiessani tulin tulokseen, että keskimmäisten sävyjen olisi pitänyt olla toisin päin, mutta ei aina voi voittaa. Eikä tämä luonnossa, hivenen kauempaa tarkasteltuna, näyttänyt näin ilmiselvältä. Tumma punainenkin liukui paremmin eikä raja ollut noin töks. Uloimpana näissä on siis Goshin velvet touch lipliner (paras ikinä) sävyssä Simply Red, seuraavana Goshin samainen velvet touch lipliner sävyssä Peach Pearl ja keskellä We Care Iconin smooth wear lipliner sävyssä 4 - perfect rose. Aika täydellinen se onkin, selkeästi eniten käyttöä saanut huultenrajauskynäni.




Tältä he näyttävät kämmenselässä yhdessä ja erikseen. Kuten ylemmästä kuvasta huomaa, ovat nämä tosiassa aika reilustikin eri sävyisiä, mutta sulautuvat peräkkäin laitettuna erittäin hyvin yhteen. Tällaiset jotain pikkujujua -huulet ovat kyllä erittäin kivoja, pitäisi jaksaa useamminkin tehdä. 

Paitsi meikeillä, tänään tuli leikittyä myös Lightroomilla, pakko taas esitellä täälläkin tuotoksiani :D


Kuvapainotteisesti tällä kertaa, mutta kai sekin on joskus suotavaa.

Mitä lukijat tykkäsivät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti