4.1.2014

Kelmuilua kahdella tapaa

Heippa!

En näköjään oppinut mitään edellisestä simppelin yksinkertaisesta lakkauksesta. Yritin taas jotain tajunnanräjäyttävän erikoista ja monimutkaista, pitäisi jo tietää ettei niistä mitään tule :D Tai ei siinä, voivathan ne ihan kivoja olla, mutta kuka haluaa päivästä toiseen olla ihan kivoissa lakkauksissa? Varsinkin kun pienemmällä vaivalla voi saada aikaan VAU-lakkauksia.

Ehkä ongelma onkin siinä, että päässä on aina ihan mielettömiä visioita. Sitten kun toteutus onkin jotain muuta, niin tulee hirveä pettymys. Pitänee siis itsekin ehkä muuttua simppelin yksinkertaiseksi, ei tule visioitua :D

No, joka tapauksessa. Tällä kertaa tajusin ensimmäisen käden jälkeen, että ei tästä tule mitään, pitää vaihtaa konseptia. En kokenut erilaisia lakkauksia eri käsissä ongelmalliseksi, tiedossa on kuitenkin vain ystävien muutossa auttaminen, eli pilalle ne kynnet menevät joka tapauksessa :D Ja sainpahan todistettua itselleni että kyllä vain, vähemmän oli tälläkin kertaa enemmän.


Tämä minun visioni oli siis teippailun ja kelmuilun yhdistäminen, niin että kelmuilu kulkee kynnen kärjessä ranskiksen omaisesti ja jatkuu yhtenäisenä ohuena linjana aina kynnen juureen asti. Yritin sitä ensin tavallisen teipin kanssa, en saanut sitä kuitenkaan leikattua nätisti, koska olen hävittänyt askartelusakseni jonnekin. Poistin siis ne, ja yritin uudestaan kynsiteipin kanssa. Enää kuitenkaan pelkkä kärki ja reuna eivät riittäneetkään, vaan piti jotain kuvioitakin sillä teipillä taiteilla. Pieleen meni.


TÄMÄ sen sijaan - oh! Ihan tavan kelmuilut koko kynnelle ja parit strassit perään. Minä ainakin tykkään hirmusti enemmän tästä versiosta. Kelmuilu on minusta hurjan kiva tekniikka kynsikoristeluun, jokaisesta kynnestä saa hieman erilaisen mutta kynnet ovat silti yhtenäiset, eikä aikaakaan kulu kuin muutama minuutti. Tavallisista yksivärisistäkin lakoista saa niin jänniä yhdistelmiä tällä tavalla.


Alla on ihana vaaleanpunaista shimmeriä sisältävä hempeä liila, Essie Using My Maiden Name. Vähän kuin duochrome, käytössä olevan valon sävyn mukaan joko kylmä tai lämpimämpi liila. Päällä taas paras kaikista tummemmista perussinisistä, OPI Dating A Royal. Sopivat mielestäni todella hyvin yhteen, mutta kauan näitä väripareja tulikin mallattua :DMitä mieltä ovat lukijat, kumpi toteutustapa on parempi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti