23.1.2014

Teemaviikko: elukoita - pöllöt pöllöt

Moi!

Ei eläinviikkoa ilman pöllöjä, se oli varmaan ihan selviö :) Maailmalla on vaikka kuinka paljon ihania pöllölaattoja, mutta jostain syystä minulla ei ole ainuttakaan. Saattaa toki johtua siitä, että omistan noin kymmenen laattaa. Nyt kun tuo leimailu on alkanut sujumaan vähän mallikkaammin, voisi investoida johonkin muuhunkin kuin perus-Konadiin. Mutta niin siis. Halusin pöllöjä, mutta minulla ei ollut niitä leimauslaatoilla, eikä edes siirtokuvina. Vaihtoehdoksi jäi siis niinkin hasardi menetelmä kuin käsin maalaaminen. Pari kertaa harjoittelin kiekolle ja sitten mentiin!

Ei ollenkaan pöllömpi suoritus (hehe hehe). Silmäthän näillä ovat kaikilla ihan eri paria, mutta erottuupahan toisistaan paremmin. Edelleenkään en saa superohuita viivoja aikaiseksi maalaamalla kuin sattumalta, mutta onneksi se ei tässä lakkauksessa juuri menoa haitannut.

Pohjavärinä pöllöillä on Essien Master Plan. Oikein kaunis rusehtava harmaa, minulle vain kovin vaikea pidettäväksi. Siipien värinä on hurmaava, ihastuttava, aistikas OPI First Date At The Golden Gate, saatu BM Internationalilta. Meinasin ostaa tämän itsekin syksyllä, mutta ajattelin tämän olevan liian samankaltainen Crêpes Suzi-etten kanssa. Ja niinhän se onkin, ei dupe sentään, mutta todella lähellä kuitenkin. En ole vielä saanut aikaiseksi luovuttua toisesta, koska en osaa päättää kumpi on kauniimpi. First world problems. Musta ja valkoinen ovat akryylimaaleja.

Lyhyestä virsi kaunis: tykkään! Eikai sitä aina tarvitse priimaa tehdä.

6 kommenttia: