8.1.2014

Unisten aamujen pelastus

Moi!

Tämä vuosi on kyllä alkanut superlaiskasti. En ole saanut oikeastaan yhtään mitään aikaiseksi. Elänyt vain jossain koomassa :D Noh, ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu jossain vaiheessa.

En tykkää yleensä lähteä ihmisten ilmoille pelkässä ripsivärissä, jotain väriä pitää saada tähän albiinonaamaan. Superväsyneenä ja/tai -kiireisenä ei kuitenkaan kauheasti huvita lähteä lätkimään luomivärejä tarkkoine häivityksineen ja muine nysväämisineen. Sellaisina päivinä pelastus on värikkäät silmänrajauskynät.

Tietysti näitä voisi laittaa ihan vain yhtä väriäkin, mutta minusta on kivempaa käyttää kahta, saa vähän jotain jujua. Tässä versiossa on käytetty saman sävyperheen kyniä, tykkään kyllä myös käyttää eri sävyjäkin. Kaikkien aikojen lempparini on ehdottomasti keltainen ja violetti, myös sininen ja oranssi on mahtava. Vaaleampi sininen tässä on Make Up Storen Sparkling Beach, tummempi Goshin velvet touch eye liner (sama kuin niissä huultenrajauskynissä, nämä ovat mahtavia!) sävyssä pretty petrol.

Koska koomatila on edelleen jatkuva, saavat löpinät tällä kertaa riittää ja lätkäisen vain tähän perään kasan kuvia :D Toivottavasti jo ensi viikolla jaksaisi olla vähän pirteämpi...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti