1.1.2014

Simppelin yksinkertaista

Heippa!

Uusi vuosi taas kerran edessä. Minulla on ihan huikeasti kaikkia ideoita blogin suhteen, toivottavasti tästä siis tulee ainakin blogin puolesta mahtava vuosi :) Toivottavasti toki muutenkin, kukapa sitä ehdoin tahdoin tahtoisi tylsiä vuosia viettää.

Niin huikea kuin tästä blogivuodesta onkin tulossa, sen voi toki aloittaa hieman vaatimattomammin. Onpahan sitten räväkämpi jatko. Pohjalla tässä lakkauksessa on yksi viime vuoden parhaista ostoksista, Kure Bazaarin Catwalkin. Minulla on näitä Kureja kolme ja haluaisin kovasti lisääkin. Upeita sävyjä näissä, mutta hinta on melkoisen huokea. Näitä ei edes saa ulkomailta halvemmalla, ihan yhtä kalliita sielläkin. Ehkä siis sitten kun voitan lotossa. Päällä ärsyttäviä tikkusuoria niittejä, jotka eivät voi tippaakaan kaareutua kynnen mukana. Jäivät siis tosi tökerösti töröttämään kynneltä, asia jonka vuoksi tämä lakkaus ei ollut kovin pitkäikäinen. Ensimmäinen niitti lensi kaaressa irti muutaman tunnin kuluttua lakkauksesta. Kiva kiitti moi :DNiin upeita kuin tämän tyyppiset lakat ovatkin, näiden kuvaaminen on ehkä kamalinta ikinä. Puolissa kuvissa näyttävät pelkästään mustilta ja puolissa mustilta valkoisilla rannuilla. Muutamaan kuvaan sain onneksi jotain violettia hehkuakin mukaan. Olisi varmasti ollut kovasti kauniimpi luonnonvalossa kuvattuna, mutta aina ei voi voittaa.


Tällaisin löpinöin ja lakkauksin käynnistyi Couleurs-blogin vuosi. Runosuoni ei tänään oikein kuki, huomenna siis parempi yritys sekä tekstin, kuvien että lakkauksien suhteen :) Ihanaa vuotta kaikille!

2 kommenttia: