31.1.2014

Suede is the new black

Heippa!

Olen saattanut kerran tai kaksi tai viisitoista mainita, että olen heikkona OPI:n muutaman vuoden takaisiin suede-lakkoihin. Harmi vain, että ne tosiaan ovat jo useamman vuoden vanhoja, eikä niitä tahdo löytää enää mistään, ainakaan järkevään hintaan tai postitusmahdollisuudella Suomeen. Kävi kuitenkin niin onnekkaasti, että onnistuin metsästämään itselleni Ink sueden viikko sitten varsin kelpo hintaan. Olin siitä niin innoissani, että en malttanut edes odottaa sen saapumista, vaan käytin jo olemassa olevia suede-lakkoja lakkauksen tekoon. Ei oo niin nökönuukaa, että mitä niistä käyttää :D Vuoro lankesi tällä kertaa Lincoln Park After Dark suedelle.

Kuten valkoisen palluralakkauksenkin kanssa, myös tämän kanssa oli kauheita värinvalintaongelmia; tuntui ettei mikään, ei yksikään kokoelmani violeteista lakoista käy yksiin Lincolnin kanssa. Ja niitä violetteja on sentään aika lailla. Siirryin sitten lopulta tutkimaan muita sävyjä, mutta niistäkään yksikään ei tuntunut sopivalta. Lopulta lähes arvalla päädyin OPI:n Russian Navyyn. Nyt kun näitä kuvia katselee, niin ihan kivastihan nämä sopivat yhteen. Oli vain hyvin mittavat päänsisäiset ongelmat lakkauksen tekohetkellä.

Värivalinnan lisäksi ongelmia oli myös siirtokuvien kanssa. Olen ostanut nämä joskus kirpalta, ja ymmärrän nyt hyvin miksi joku on halunnut näistä luopua. En ole ikinä törmännyt siirtokuviin, jotka irtoavat näin nihkeästi taustapaperistaan. Käytin vähän vähemmän lievää väkivaltaakin, ja silti nämä vain olla möllöttivät paikallaan. Että hoovee vaan. Kahdesti siirtokuvan lopulta irrottua paperista, menivät ne niin ryttyyn jo ilmassa, etten saanut niitä enää suoristettua ja laitettua kynnelle. Siksi näissä esiintyy vain yksi tähdellinen versio, tuhosin arkin loput tähdet ennen kuin sain niitä kynsille asti. Ihan kivan näköisiähän nämä ovat, mutta ei kiitos enää.

Mutta mikään näistä yllä mainituista asioista ei haitannut, ei haittaa edes huonot kuvat, koska katsokaa nyt tuota suedea! Voi lääh ja puuh ja ihanuus! I died and went to heaven (even though I have red hair). Kyllä muuten tuntuu nyt supertyperältä, etten laittanut Ukkoa ostamaan näitä minulle kesällä, kun hän asui Jenkkilässä. Kaiken maailman kameratavaroita ja vastaavia kyllä osteltiin, joita ei Suomeen lähetetä, mutta ei sitten tullut mieleen pyytää näitä. Tyhmätyhmätyhmä.
Tuo Russian Navykin on muuten ostettu sieltä Jenkkilästä, ihan itse ostin kivijalkakaupasta kun olin siellä käymässä. Kyseiseen kauppaan meni yli 80 dollaria, pelkkiin kynsilakkoihin, hups :D Mutta kassasetä oli kyllä kiva, keskustelimme muun muassa kynsilakkojen nimeämisestä. Ja kun Ukko pyöritteli vieressä päätään tuolle loppusummalle, tämä kassasetä tuli puolustamaan minua että hei, ei kauneudelle voi laittaa hintalappua. Minä sanoin vain että lomalla ei lasketa :D

2 kommenttia:

  1. LPAD Suede on yks omista lemppareista, se on niin kaunis lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :) Kovasti vielä haaveilen siitä We'll Always Have Paris suedesta, näyttää ainakin kuvissa vieläkin kauniimmalta kuin tämä...

      Poista